www.kenneloversikten.com

PERSONVERN | Hjem

(Sist oppdatert: 29.april 2009, 20:41 CET)


Vi er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger og ber deg derfor om å lese gjennom denne personvernerklæringen for Kenneloversiktens webområder. Denne personvernerklæringen gjelder data som samles inn via vår GRATIS registrering og informasjon som samles inn ved ytterligere bruk av våre tjenester.

Innsamling av personlige opplysninger

Dersom du benytter deg av vår GRATIS registrering ber vi deg oppgi personlige opplysninger som kontaktperson, firmanavn, fylke du driver oppdrett i, telefonnummer og e-postadresse.

Vi kan samle inn informasjon om ditt besøk på vårt webområde, hvilke sider du har vært innom og hvilke koblinger du har klikket på. Standardinformasjon som IP-adresse, type webleser, språkversjon, tidspunkt for tilgang og adresser til henvisningsområdene du klikket deg inn fra samler vi også inn.

Bruk av personlige opplysninger

Kenneloversikten samler inn og bruker personlige opplysninger for å drive og forbedre våre nettsider. Også for å levere de tjenestene du får tilbud om. Ved bruk av personlige opplysninger får vi en effektiv kundeservice og du slepper å angi samme opplysninger gang på gang.

Vi bruker også dine personlige opplysninger til å kommunisere med deg ved å sende enkelte nødvendige tjenestemeldinger som for eksempel informasjon om tekniske tjenester, sikkerhetskunngjøringer og statusrapporter.

Er du registrert bruker vil du også automatisk få tilsendt vårt nyhetsbrev. Når du er pålogget kan du når som helst velge å ikke motta våre nyhetsbrev ved å klikke deg inn på Innstillinger under verktøy-menyen. Her har du også mulighet til å skjule epost-adressen din for det offentlige.

Deling av personlige opplysninger

Med unntak av det som er beskrevet i denne erklæringen, utleverer vi ikke dine personlige opplysninger utenfor Kenneloversikten uten ditt samtykke.

Vi kan åpne og/eller utlevere dine personlige opplysninger dersom dette er nødvendig for å;

  1. følge loven eller oppfylle juridiske krav som er stilt til Kenneloversikten,
  2. beskytte og forsvare Kenneloversiktens rettigheter og eiendom eller
  3. handle i hastesituasjoner for å beskytte den personlige sikkerheten for brukere av Kenneloversiktens tjenester eller offentligheten.

Tilgang til personlige opplysninger

Vil du ha tilgang til dine opplysninger som er lagret i vårt system, kan du gjøre dette under Logg inn på hovedsiden. Her kan du til enhver tid endre dine personlige opplysninger for din kennel. Skulle du ha problemer med å bruke denne løsningen, ser vi helst at du kontakter oss på e-post slik at vi kan hjelpe deg på vei.

Kommunikasjonspreferanser

Du kan stanse all levering av fremtidig markedsføring på e-post fra Kenneloversiktens områder og tjenester ved å følge instruksjonene for dette i e-posten du mottar.

Vi sender ikke ut spam e-post, men prøver derimot å håndplukke kenneler vi mener har nytte av vårt tilbud.

Sikkerhet for personlige opplysninger

Kenneloversikten er opptatt av å beskytte sikkerheten for dine personlige opplysninger. Vi bruker en rekke sikkerhetsteknologier og prosedyrer til å beskytte de personlige opplysningene mot uautorisert tilgang, bruk og utlevering. De personlige opplysningene du gir oss, blir lagret på datamaskinsystemer med begrenset tilgang.

Hvis det blir brukt et passord til å beskytte kontoer og personlige opplysninger, er det ditt ansvar å sørge for at passordet forblir konfidensielt. Du må ikke dele denne informasjonen med noen. Hvis du deler datamaskin med andre, bør du alltid velge å logge deg av før du går ut av et område eller en tjeneste for å beskytte opplysningene dine fra brukere som kommer etter deg.

Bruk av Informasjonskaplser

Google bruker informasjonskapsler til å vise annonser på kenneloversikten.com

Dette gjør at vi kan vise besøkende på kenneloversikten.com relaterte annonser basert på deres besøk på dette nettstedet.

Bruken av DART-informasjonskapselen kan velges bort ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.

Håndhevelse av denne erklæringen

Har du spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss ved hjelp av vårt kontaktskjema.

Endringer i denne erklæringen

Det kan skje at vi oppdaterer denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i våre tjenester og tilbakemeldinger fra kunder. Når endringer legges ut, endrer vi også datoen og tidspunktet under "Sist oppdatert" øverst i denne erklæringen.

Ved drastiske endringer i denne erklæringen eller i måten Kenneloversikten bruker dine personlige opplysninger på, varsles du direkte av oss om endringene før de blir iverksatt. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne erklæringen med jevne mellomrom for å holde deg orientert om hvordan Kenneloversikten beskytter personopplysningene dine.

Kontakt oss

Kenneloversikten tar gjerne imot dine kommentarer angående denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål eller mener at vi ikke har overholdt denne erklæringen, ber vi deg kontakte oss ved hjelp av vårt kontaktskjema på nettsiden.