Hunde bilder

Hunde bilder

Tips til deg som skal ta hunde bilder

Vi mennesker er veldig glade i å ta bilder av alt mulig og kjæledyrene våre er noe av det vi fotograferer mest. Ikke alle bilder blir like bra, så her kommer noen enkle tips til å ta bedre hunde bilder.


Vinkler: Vi har en tendens til å ta bilde av hunden fra vårt perspektiv, ovenfra og ned. Prøv noen andre vinkler og bildene blir ganske så annerledes. Bare det å ta bilde fra deres nivå kan bli til artige bilder, eks: prøv å ta ett bilde av hunden fra dens nivå mens den beveger seg.Naturlig lys: Hold deg til naturlig lys. Slå av blits eller dekk til kameraets flash. Blits kan flate bildene ut og skaper de glødende øyne. Alle kameraer er forskjellige så prøv deg frem.

Det er også smart å unngå direkte sol. Noe mange ikke vet, er at sterkt sollys ikke er det beste utgangspunktet. Det kan gå veldig ut over eksponeringen og du kan ende opp med mye skygger på bildene. På dager det er sterk sol, ta bilder tidlig på morningen eller sent på ettermiddagen da solen er lavere.


Ta mange bilder av hunden din

Ingen vits å vente på det perfekte øyeblikket. Vi er flinke til å ta imot instruksjoner, men det er ikke alltid hundene våre er like samarbeidsvillige her. Hunder er uforutsigbare, så tar du masse bilder har du plutselig det perfekte hunde bildet.

Skru på kameraet og knips verdens beste hundefoto.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden