Cesar Millan

Cesar Millan

Hundeviskeren

Litt må vi skrive om hundeviskeren fra USA, som også begynner å bli populær her i Norge. Er du på hundestevne/utstilling el. liknende, er det garantert noen som prater om denne karen. Dette er mennesker som har sett programmet hundeviskeren på tvnorge og latt seg fascinere av Millans metoder for å rehabilitere hunder og deres eiere. Millan mottar både kritikk og berømmelse fra omverdenen.


Priser

I 2005 tildelte the Humane Society of the United States Genesis Award komiteen Cesar med en pris for sitt arbeid med rehabilitering av dyr. I 2006/2007 ble tv-serien hundeviskeren med Cesar Millan, nominert til Emmy for meget bra reality program. Sammen med sin kone ble de også i 2006 tildelt æresmedlemskap i the International Association of Canine Professionals.I 2007 ble Millan tildelt Michael Landon Award for inspirasjon til ungdom gjennom tv. Fikk i 2008 tildelingen Treasure of Los Angeles for sitt bidrag til byen Los Angeles. Mottok prisen for TV Best Variety eller Reality Show på den 23. årlige Imagine Awards.


Kritikk

The American Humane Association sendte en forespørsel til the National Geographic Channel om og slutte å sende programmet. Andre påstår det er farlig å benytte metodene hans, selv om han alltid understreker viktigheten ved og kontakte en proff hundetrener dersom du trenger hjelp med hunden din.

Millan mottok også kritikk fra Jean Donaldson, som er Director for The Academy for Dog Trainers, for å psykisk konfrontere aggressive hunder og bruke strupebånd på redselsfulle hunder.

Ønsker du ytterliggere informasjon om Cesar og hans produkter kan du besøke www.cesarsway.com


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden